VEGAMIX je jedna od rijetkih firmi koja je uspjela povećati proizvodnju u odnosu na postignuto u prethodnoj godini – i to za 47 odsto!  Centralne aktivnosti preduzeća posvećene su proizvodnji začina i na tom planu mnogo je postignuto, na čemu se neće stati, ističe direktor firme Ćazim Omić:

 "Do povećanja proizvodnje je došlo zahvaljujući studioznom istraživanju tržišta i promociji proizvoda, što je prepoznato na tržištu, tako da su naši začini VEGAMIX postali traženi kod kuće i inozemstvu. Osim u Hrvatsku začine plasiramo u Sloveniju i Crnu Goru. Planiramo i naredne godine povećati proizvodnju za daljih 50 odsto u odnosu na postignuto u tekućoj 2011.godini".

 Začin VEGAMIX je proizvod na bazi soli, uz dodatak sušenog povrća, po čemu je dostigao kvalitet firmi koje se decenijama bave proizvodnjom začina. VEGAMIX začin se koristi kao dodatak jelima od povrća i mesa, a naročito obogaćuje ukus kuhanih jela.

 "Imamo dovoljno kapaciteta da bez novih ulaganja povećavamo proizvodnju, samo je potrebno više reda na tržištu da bi naši uspjesi bili još bolji. To bi omogućilo dalje povećanje broja zaposlenih, kojih je sada 35, sa tendencijom daljeg porasta.Ovih dana potpisali smo novi ugovor sa predsatvnicima tuzlanske Solane, pa ćemo i naredne godine biti  ekskluzivni distributeri soli za područje BiH", kaže direktor Omić.

  Začin VEGAMIX je od samih početaka osvajao nagrade i priznanja, kao potvrdu kvaliteta proizvoda, što je postignuto i na ovogodišnjem Sajmu u Gradačcu, kada je VEGAMIX nagrađen zlatnom medaljom-šestom u kolekciji ove firme.

  Podsjećamo da je firma  vlasnik certifikata BASEN ISO 9001:2000. Certifikat je na prvom mjestu pokazatelj da preduzeće primjenjuje odgovarajuće metode za praćenje i ispitivanje kvaliteta proizvoda i usluga u svim fazama procesnih aktivnosti, što mu omogućuje plasman proizvoda na tržištima kod nas i u svijetu!/Š.G./

Firma VEGAMIX  kraj magistralnog puta u industrijskoj zoni Maline

Direktor Ćazim Omić – svake godine firma dobije značajna priznanja za kvalitet začina

Vaš komentar na članak: