Polako se približavamo Danu zaljubljenih i dugo očekivanom spektaklu – koncertu Tonija Cetinskog u tuzlanskom Mejdanu. Pored ulaznica za zaljubljene, za vas smo pripremili još iznenađenja.

  Naime od petka 4. februara u prodaji će se naći i VIP ulaznice po cijeni od 22,00 KM. Pored toga što omogućavaju praćenje koncerta iz VIP sektora ove ulaznice vrijede i kao ulaznice za afterparty koji će se desiti u Privilege klubu u hotelu Tuzla koji počinje u 23 h.

   Na afterpartyju će posjetitelje zabavljati tuzlanski Big brother band a tu priliku će iskoristit Tony Cetinski da se druži sa svojim fanovima iz Tuzle. Broj VIP ulaznica je ograničen.Napominjemo da se ulaznice za zaljubljene parove koje vrijede za dvoje i dalje mogu nabaviti po cijeni od 25,00 KM, dok su cijene pojedinačnih ulaznica za tribine i parter 15 KM . Sve ulaznice se mogu kupiti u CD shopu Mido na Korzou. Organizatori koncerta su ArtZone agencija i StageArt.

  Tony Cetinski, bez sumnje, jedna je od najvećih muzičkih zvijezda regiona i suvereni vladar top lista. Osim iznimnih vokalnih sposobnosti, koje su priznate širom svijeta, Tony je naklonost publike stekao nevjerovatnom energijom koja publici na njegovim nastupima pruža nezaboravno iskustvo.

   Vidimo se 14.2.2011.u dvorani Mejdan u 20 sati /Nadia O./

Vaš komentar na članak: