Nitko na sinoćnjem koncertu Dine Merlina nije sjedio, plesala je i pjevala prepuna Arena dva i pol sata.Dino nije mogao sakriti oduševljenje publikom koja je ispunila Arenu.

  Oko 20.000 ljudi u zagrebačkoj Areni pjevalo je sa Dinom uglas svaku pjesmu tijekom dvoipolsatnog nastupa jednog od najvećih regionalnih glazbenika današnjice. Orilo se  sinoć u Areni “Ispočetka”,”Deset mlađa”,”Danas sam OK”,”Ne zovi me na grijeh”,”Sarajevo”.Zagrebačka publika priredila je Dini dobrodošlicu za pamćenje.Fantastična atmosfera u najvećoj dvorani u Hrvatskoj  bila je najljepši mogući završetak koncertne turneje “Ispočetka” koju je vidjelo više od 500 tisuća ljudi.

  Dino je koncert počeo uvodom koji je publika pozdravila ovacijama :
  “Dame I gospodo , dragi posjetitelji, na programu Arene Zagreb ,slijedi glazbeni spektakl “Ispočetka”.Glazba I tekst Dino Merlin, odabrao Đelo Hadžiselimović”.Uvod koji je opravdao očekivanja, jer Đelo uvijek bira samo najbolje programe. Koncertni program ”Ispočetka” koji je Dino Merlin poklonio prepunoj zagrebačkoj "Areni" spektakl je koji će se dugo pamtiti.

  “Zagrebački koncert je kruna ove turneje.Prekrasan koncert i zahvaljujem fantastičnoj publici.Pravi spektakl.Nevjerojatna je kemija koja je vladala u dvorani I koja mi je dala dodatnu energiju,zaista sam uživao.Emocije su se “mogle rezati u zraku”,hvala Vam još jednom dragi ljudi”, izjavio je Dino nakon koncerta.

  Vrhunski glazbenici koji godinama prate Dinu briljirali su i na pozornici dupke ispunjene zagrebačke Arene, a Dinini najveći hitovi u novim aranžmanima oduševili su publiku I digli na noge baš svakog posjetitelja u Areni.

  Dino je sinoć dokazao koliko ga vole sve generacije i zašto je nakon 27 godina karijere još uvijek na vrhu: odličan bend, pjesme uz koje odrastaju generacije, vrhunska produkcija i nadasve karizma I glas Dine Merlina .Publika to osjeća i zajedno sa Dinom uživa u svakom njegovom nastupu.Baš tako je bilo na zagrebačkom koncertu, nakon dva bisa I dva i pol sata spektakla , zadovoljna publika napustila je zagrebačku Arenu.

  Dino je opravdao očekivanja i darovao Zagrepčanima najljepši Blagdanski poklon, vrhunski koncert, puno ljubavi i pozitivne energije./Milica Jerković/

Konac 2011.krunisao koncertima u Beogradu i Zagrebu

Atraktivni izvođači na sceni Arene

Svi pjevali DInine pjesme

Vaš komentar na članak: