Danas je poznata živinička firma ZE-HA ZOLA organizovala svečani ispraćaj 2011.godine. Slavlje su uveličala djeca poslovnih partnera i prijatelja, koja  su se družila  sa Djeda Mrazom. I ovoga puta bio je široke ruke i djeci je darivao Novogodišnje paketiće.

  Višegodišnja uspješna tradicija u trgovini građevinskog materijala svrstala je  firmu ZH-ZOLA  u pouzdanog partnera za gradnju, što je omogućilo da danas uspješno posluje na području čitave Bosne i Hercegovine, pa i šire. O postignutim poslovnim uspjesima u 2011.godini, direktor ZE-HA ZOLE Emir Zoletić kaže:

  "Ovo je sigurno bila uspješnija godina od prethodne, u kojoj smo ostvarili veći plasman raspoloživih roba i materijala potrebnih u građevinarstvu. Ima više razloga za naše uspjehe, a glavni je naše učešće na Sajmu građevinasrstva u Beogradu. Na Sajmu smo sklopili više poslovnih ugovora tako da smo našu robu plasirali na tržišta Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

  Značajno je za istaći da smo uspjeli privesti kraju prvu fazu novog Baucentra, gdje ćemo imati bogatu ponudu najraznovrsnijih materijala najpoznatijih svjetskih proizvođača".

 Firma ZE-HA ZOLA je zadržala postojeći broj od 44 radnika, s tim da je nedavno u zasluženu penziju ispraćen jedan zaposlenik. O očekivanjima u Novoj 2012.godini direktor Zoletić ističe:

 "Očekujemo tešku nastupajuću godinu zbog svih globalnih dešavanja u svijetu, gdje naša industrija prva strada. Ali, ohrabruje najava gradnje koridora VC i ulaganja u elektro priovredu, što bi bilo od velikog značaja za sve nas. Nastojaćemo se organizovati u skladu sa mogućnostima i zadržati trend uspješnog poslovanja".

 Tokom ove godien, a tako je bilo i prethodnih, ZE-HA ZOLA je izdvojila značajna sredstva za razne humanitarne potrebe, socijalno ugrožene kategorije građana, a tako će biti i naredne, poručuju iz ove uspješne firme. Na današnjem svečanom ispraćaju 2011.godine firma je darovala djeci oko 200 paketića, koje im je uručio popularni Djed Mraz, kojem su recitovali, pričali priče i fotografisali se za uspomenu. /Š.Gadžo/

Djed Mraz se pojavio iz Baucentra, gdje su ga dočekala razdragana djeca

Sestrice i Djed Mraz
 

Vaš komentar na članak: