Već po tradiciji i danas je Djed Mraz posjetio našu poznatu gradsku firmu ZH-ZOLA, osnovane još februara 1997. godine. Saznao je Djed Mraz iz dobro obavještenih izvora da firma uspješno posluje,da su redovne plate i da se obim poslova stalno proširuje. Kada je već tako zamolili smo dirktora firme Emira Zoletića da nam saopšti postignute rezultate, pa da potom krenemo kod Djeda Mraza i vidimo kakav će biti njegov susret sa djecom:

 "Prvo bih podsjetio da je  djelatnost naše firme trgovina građevinskim i drugim srodnim materijalima.Tradicija duga preko 15 godina u trgovini građevinskog materijala pokazala je da smo pouzdan partner za gradnju. Tako danas uspješno poslujemo na području čitave BiH. Ovlašteni smo partneri vodećih firmi u proizvodnji građevinskog materijala, te uvoznici vodećih inozemnih kompanija.

 Zbog sve veće potrebe i porasta prometovanja raznim materijalima  proširili smo naš skladišni prostor na više od 10 hiljada kvadratnih metara. Prepoznavši potrebe naših kupaca vršimo besplatni prevoz kupljene robe našim vozilom, te istovar robe bez naknade.I ovu poslovnu godinu završavamo pozitivnim poslovnim rezultatima, pa taj uspjeh prvo dijelimo s djecom naših zaposlenika, kao i djecom poslovnih partnera. I na kraju-svim našim kupcima, poslovnim partnerima i građanima BiH i svijeta čestitam i želim sretnu Novu godinu"!

 Zaista Djed Mraz danas nije bio škrt! Djeci je podijelio preko 300 paketića-velikih i lijepih, sa mnogo slatkiša. Ali, susret je započeo s prigodnim programom-djeca su recitovala i zajedno s Djeda Mrazom pjevali lijepe pjesmice. Djed Mraz je bio iznenađen šta je sve vidio i čuo, jer se pred njim pojavio dobro naoružani "Sulejman Veličanstveni". Recitovao je Djeda Mrazu "Veju, veju pahulje…

 "Baš su me ova djeca iznenadila, od prošle do ove godine mnogo su naučili i zato sam im podijelio toliko darova! Obećali su da će dogodine biti još više pjesmica i recitacija, pa ću povući dvoje sanke s više paketića", reče na kraju Djed Mraz, koji se sa svim djevojčicama i dječacima slikao za uspomenu!/Š.Gadžo/

Dolazak najdražeg gosta obradovao mališane, ali i odrasle

Susret Djeda Mraza i "Sulejmana Veličanstvenog"

I bebe stizale u zagrljaj velikog Djeda

Djed Mraz-"Od temelja pa do krova živio nam ZE-HA ZOLA"

Oduševljeni-Dan dječije radosti  sa poklonima

Još jedan 31.decembar za sjećanje

I na kraju raspodjele poklona poruka-"dođite nam opet Djeda Mraze"

 

Vaš komentar na članak: