Blizanci Admir i Enis Mujabašić, predstavljali su BiH u ovosezonskom izdanju reality show programa "Veliki Brat". Podsjećanja radi Admir je iz Kuće izbačen poslije 70 dana, dok se Enis zajedno sa Vladimirom Arsićem plasirao u superfinale.

  Priču o njihovim planovima, životu u kući, današnjem odnosu prema bivšim ukućanima i drugim stvarima koje su braća Mujabašić prenijeli novinaru Sana, prenosimo u cijelosti.

– Polako se privikavamo na život poslije izlaska iz Kuće. Vjerujte da nam svakodnevno dolazi rodbina, prijatelji, ali i mnogobrojne obožavateljke. Prije nekoliko dana kod nas su bile cure iz Makedonije i Beograda. Dakle, i na te okolnosti se moramo naviknuti – ističu na početku Admir i Enis.

      PRODUKCIJA BRINULA O NAJSITNIJIM DETALJIMA

  Kako su uopšte dospjeli u "Velikog Brata"? Kažu kako su kontakti uspostavljeni na prošlogodišnjoj Univerzijadi u Beogradu. Danas imaju trogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom "Emotion".

– Moramo priznati kako su tokom boravka u Kući ljudi iz produkcije brinuli o najsitnijim detaljima. Posebnu pažnju pridavali su zdravlju svakog ukućanina. Ukoliko bi se primjetilo da nekom od ukućana nije dobro odmah bi ga pozvali u ispovjedaonicu i ispitali o čemu se radi – kažu oni.

  O samom boravku u Kuću kažu:

– Mi smo se psihički pripremili za taj izazov. Znali smo šta nas čeka i šta ćemo imati u Kući. Najviše nam je nedostajao stoni tenis i domaća mamina kuhinja, ali smo se privikli i na te okolnosti. U Kući smo prvi put napravili burek, tako da smo proširili svoja kulinarske vještine.

  Napominju kako su u Kući željeli stvoriti nova prijateljstva, te da o novcu nisu razmišljali do samo kraja. Na koncu Enis je došao do posljednje stepenice, ali je publika odlučila kako “jack – pot” od 100.000 eura ide u ruke Vladimira Arsića.

        DRAGICA ZA NAS VIŠE NE POSTOJI

  U svojom misiji smo uspjeli. Sklopili smo nekoliko prijateljstava i po izlasku iz Kuće čujemo se svakodnevno. Sa pobjednikom Vladimirom Arsićem, na planini Zlatibor dočekali smo novu godinu. U izrsnim odnosima smo sa Manuelom, Jovanom, Kristinom, Đorđem…
Imali da s nekim niste u dobrim odnosima?

– Pa, znate i sami da u Kući nismo duži vremenski period razgovarali sa Dragicom. Ona za nas bukvalno ne postoji. Sa svima ostalima smo u korektnim odnosima. I, sa Karlom, Radišom, Danicom…

  Imate li kakvih poslovnih ponuda po izlasku iz Kuće?

– Već prvog dana javio nam se jedan tekstopisac iz Crne Gore koji nam je ponudio pjesmu. Vjerujte da o toj ponudi još razmišljamo, jer smo od malih nogu vezani za muziku. Sačekaćemo još par dana, pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje. Uglavnom odlučili smo da sportsku karijeru i školovanje na Medicinskom fakultetu malo "zaledimo" i da pokušamo iskoristiti pet minuta slave – kažu Admir i Enis, blizanci koji svoje fanove imaju u nekoliko republika bivše Jugoslavije./ E.S. – San/

Ekipi STK "Živinice 94" nedostajali blizanci tokom prvenstva
 

Vaš komentar na članak: