Danas je u firmi ZH-ZOLA gostovao poznati glumac Mustafa Nadarević, u posljednje vrijeme poznatiji kao Izet Fazlinović iz popularne serije Lud, zbunjen, normalan. U poslejdnje vrijeme ova firma ostvarila je uspješnu saradnju sa poznatim glumcem, čije džambo reklame na magistralama pozivaju na kvalitet crijepa Tondach, sve nezamjenjivog materijala za građevinarstvo.

  „Danas smo zajedno sa firmom BH Tondach organizovali prezentaciju crijepa i ostalih pratećih proizvoda.Želja nam je da potencijalnim kupcima još jednom ukažemo na kvalitet ovog brenda, bez kojeg je teško zamisliti gradnju stambenih, poslovnih i drugih objekata.Naša saradnja s poznatim austrijskim proizvoačem crijepa počela je 1998.godine i u usponu je.Cilj na je  bio da prezentacijom dva brenda Tondacha i ZH-ZOLA animiramo cjelokupnu javnost Živinica i šire o našim proizvodima i uslugama.U tome nam je pomogao Mustafa Nadarević, s kojim smo se danas družili“, rekao nam je direktor ZH-ZOLE Emir Zoletić.

  Predsatvnik TONDACHA Said Bešlija je na prezentaciji pred poslovnim saradnicima istakao istorijski put ove firme, koji datira još iz 1881.godine:

  „TONDACH Gleinstätten AG je vodeći proizvođač crijepa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Već od 1992. TONDACH ulazi na europska tržišta i brzo zauzima poziciju tržišnog lidera. Visoka kvaliteta proizvodnje, inovacije i kompletan servis usluga garantiraju uspjeh kompanije TONDACH. Primjena State of the Art Tehnologia u svim članicama koncerna daje notu unikatnosti i pouzdanosti u vođenju preduzeća.Na tržištu BiH prošle godine Tondach je ostvario promet u vrijednosti od 20 miliona KM“.

  Ciljevi kompanije TONDACH, ali i ZH -ZOLE su prije svega zadovoljstvo kupaca, zaposlenika i kontinuiran tržišni rast. TONDACH Gleinstaetten d.d. zapošljava širom Evuope više od 3.100 zaposlenika u 34 tvornice i 11 zemalja. Godine 2008, poduzeće je ostvarilo promet od 258 miliona eura. Poslovna politika i praksa TONDACH Gleinstaetten d.d. se pri tome zasnivaju na principima lokalnog menadžmenta, razvoju i primjeni najnovijih tehnologija, te stalnim inovacijama u  proizvodnoj politici, rečeno je između ostalog na prezentaciji u firmi ZH – ZOLA.

    Proizvodni kapaciet u 2008. godini je iznosio cca. 500 miliona komada glinenog crijepa, po čemu se svrstava među najveće evropske proizvođače.

  Današnja prezenatacija, osim  po predstavljanju firmi TONDACH i ZH-ZOLA ostaće upamćen i po gostovanju poznatog glumca Mustafe Nadarevića, koji je današnje popodne proveo među djecom i odraslima, a na rastanku je rekao:

   „Lijepo je dans bilo družiti se u Živinicama, posebno sa djecom.Prijatno sam iznenađen kada mi je na bini prišao jedan dječak i odglumio jednu moju rolu iz serije Lud, zbunjen, normalan, tako da me je to baš zbunilo“!/Š.Gadžo/

Djeca se družila i snimala sa Fazlinovićem

Ovaj dječak je odglumio Fazlinovića

Sa prezentacije crijepa Tondach

Nadarević u ulozi promotora ZH-ZOLE i TONDACHA
 

Vaš komentar na članak: