Približava se još jedan vikend za naše sportiste i teško je očekivati potpune uspjehe svih.Najteži zadatak, nemoguću misiju, imaju rukometašice Živinica koje večeras od 19 sati igraju u Banja Luci protiv neprikosnovenih liderki prvenstva Borca.

 Težak posao očekuje  i rukometaše Konjuha koji sutra, u subotu od 19 sati, u Gradskoj dvorani u Živinicama dočekuju Izviađača  iz Ljubuškog. Opasni Skauti pobjeđuju i ruše sve prepreke pred sobom, a da li će ih zaustaviti poletarci Konjuha ostaje da se vidi.

 Nogometaši Slavena u subotu od 16 sati igraju na Gradskom stadionu utakmicu protiv Kraišnika iz Velike Kladuše.To bi mogao biti posljednji voz  za naše nogometaše ukoliko žele pobjedom da se priključe sredini tabele i opstanku u društvu Prvoligaša.

 Razigrani Prilučani pod vođstvo Dževada Šećerbegovića putuju u Orašje, gdje ih čeka Hajduk.Šanse su na strani Priluka, koji bi novom pobjedom učvrstio pozicije za sami vrh tabele Druge lige FBiH.

  Košarkaši KK Živinice 78 Dino kafa u nedjelju će snage odmjeriti protiv KK Travnika, nadaju se pobjedi, kako bi zaboravili prošlonedjeljni tijesni poraz u Donjem Vakufu./Š.G./

Tabela Premijer lige BiH u rukometu
 

Vaš komentar na članak: