Sinoć oko 20,00 sati u ulici ORB u Živinicama dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali A.M., rođen 1977.godine iz Živinica koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Passat“ i H.K., rođen 1991.godine iz Živinica koji je upravljao pmv. „Ford fiesta“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede su zadobili: vozač pmv. “Passat” A.M. o čijem se stepenu dežurni ljekar u UKC-u Tuzla nije izjasnio te je istog zadržao na daljem liječenju, saputnici u pmv. „Passat“ E.M., rođena 1990.godine iz Živinica o čijem se stepenu povreda ljekar nije izjasnio, maloljetna 2-godišnjakinja koja je zadobila lake tjelesne povrede, maloljetna 7-godišnjakinja o čijem se stepenu povreda dežurni ljekar nije izjasnio i istu je zadržao na daljem liječenju, maloljetni 10-godišnjak koji je zadobio lake tjelesne povrede, te vozač pmv. “Ford” H.K. koji je zadobio lake tjelesne povrede i saputnik u njegovom vozilu A.S., rođen 1991.godine o čijem se stepenu povreda dežurni ljekar u UKC-u Tuzla nije izjasnio.

O navedenom događaju je upoznat dežurni kantonalni tužilac. Potrebne mjere poduzeli su službenici PS i OKP PU Živinice./MUP TK/

Vaš komentar na članak: