Crna hronika: Žestoko na Krojčici

Svakodnevno se događaju saobraćajne nesreće, pa ni danas nije bio izuzetka. Ovoga puta nesreća se ogodila na Krojčici, na putu između Tuzle i Dubrava, kada su se sudarila dva putnička motorna vozila.

Na snimku   se vidi kolika je bila silina sudara, jer su oba vozila pretrpjela materijalnu štetu.Jedino što ne znamo za sada jeste-kako su prošli vozači i saputnici?

Bilo kako bilo preostaje da još jednom ukažemo na potrebu opreza prilikom učešća u saobraćaju, pošto su drumovi dosta frekventni, a uz to i loše kvalitete, sa mnogo oštećenja!

O pomenutom događajau danas /8.maj/  je MUP TK objavio slijedeći sadržaj:

Dana, 07.05.2019 godine oko 18,55 sati na regionalnom putu R-470 u naselju Krojčica, Grad Tuzla, dogodila se saobraćajna nezgoda kojoj su učestvovali pmv. „Golf“, kojim je upravljao R.J., rođen 1945. godine i pmv. „Renault Clio“, kojim je upravljao M.S., rođen 1949. godine oba iz Tuzle.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač M.S. i saputnik u pmv. „Golf“ B.E., rođena 1948. godine iz Živinica su zadobiili povrede o čijem stepenu se dežurni ljekar u UKC-u Tuzla nije izjasnio i isti su zadržani na daljnjem liječenju.

O događaju je obavješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere su poduzeli policijski službenici PS Zapad i OKP PU Tuzla./MUP TK/