PU Živinice: Dvije nesreće sa težim povredama

Sinoć oko 18,15 sati u Živinicama, u ulici Omladinskih radnih brigada, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je S.V., rođen 1980. godine iz Živinica, upravljajući motociklom marke „Kawasaki“, izgubio kontrolu nad istim, nakon čega je ostvario kontakt sa ogradom.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač motocikla S.V. je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla, i isti je zadržan na daljnjem liječenju.

Uviđaj su izvršili policijski službenici PS Živinice, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode./MUP TK/

Zelenika: Saobraćajka kobna za biciklistu

Dana, 04.06.2018 godine oko 20,25 sati na lokalnom putu u mjestu Zelenike, općina Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. „Golf“, kojim je upravljao J.S., rođen 1989. godine i devetogodišnji biciklista, oba nastanjena na području općine Živinica.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi devetogodišnji biciklista je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla, nakon čega je isti pušten na kućni oporavak. Uviđaj su izvršili policijski službenici PS Živinice, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.MUP TK/