Dana, 29.07.2014.godine oko 19,35 sati na dijelu regionalnog puta Živinice – Šekovići, u Ulici Toplička, općina Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. „Passat“ kojim je upravljao M.S., rođen 1965.godine i pmv. „Golf“ kojim je upravljao N.M., rođen 1983.godine (oba nastanjena na području općine Živinice).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, vozač pmv. „Golf“ i dvije saputnice u njegovom vozilu su zadobili povrede o čijem stepenu se ljekari u JZU UKC Tuzla nisu izjasnili.

O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Živinice, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Pokradeno gorivo i pumpa za vodu

Juče je PU/PS Živinice zaprimila prijavu da je 28/29.07.2014.godine, u krugu firme na području općine Živinice, od strane jednog ili više NN lica, počinjeno krivično djelo teške krađe – otuđenje goriva iz teretnog motornog vozila i pumpe za vodu koja se nalazila na istom.

O navedenom je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Živinice koji poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela./MUP TK/

Vaš komentar na članak: