Sinoć oko 22,40 sati na putu M-18 u mjestu Podgajevi, općina Živinice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali A.H., rođen 1992.godine nastanjen na području općine Kladanj, koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Fiat” i S.K., rođen 1959.godine iz Tuzle, koji je upravljao pmv. “Peugeot”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi oba vozača i suvozač u pmv. “Peugeot” H.K., rođena 1965.godine iz Tuzle su zadobili povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i isti su zadržani na daljem liječenju.

Potrebne radnje su poduzete od strane službenika PU – PS Živinice./MUP TK/

Saobraćajka u Gornjim Dubravama

Juče oko 10,50 sati na putu R-469 Živinice-Kalesija u mjestu Gornje Dubrave, općina Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali:

H.M., rođen 1990.godine iz Kalesije, koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Passat”, M.N., rođen 1959.godine iz Zvornika, koji je upravljao pmv. “Citroen” i M.D., rođena 1995.godine iz Kalesije, koja je upravljala pmv. “Mazda”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi M.D., rođena 1995.godine je zadobila lake tjelesne povrede, dok je saputnica u vozilu “Passat” H.D., rođena 1965.godine zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i istu su zadržali na daljem liječenju.

Saobraćaj na putu Živinice-Kalesija je zbog vršenja uviđaja bio prekinut u vremenu od 10,50 do 12,20 sati. Potrebne radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode poduzimaju službenici OKP PU Živinice./MUP TK/

Vaš komentar na članak: