Juče je u ugodnoj atmosferi restorana Druga kuća Bisnode organizovao druženjeposlovnih žena Kluba Visokih peta. U saradnji sa lifestyle portalom Coolstyle,okupile su se predstavnice 29 različitih kompanija, institucija te sektora obrta, koje su razmijenile kontakte i poslovna iskustva.

Prema riječima Zlate Mulać-Jagličić, direktorice Bisnode BH, cilj ovakvih druženja je podrška ženama u biznisu, bilo da su poduzetnice, da rade u javnom ili u realnom sektoru.

“Želja nam je da na jednom mjestu okupimoposlovne žene koje će sklopiti nova poslovna poznanstva, jersvako novo poznanstvo, kada je u pitanju biznis, potencijalni je poslovni partner, a svaki novi poslovni partner je mogućnost unaprjeđenja poslovanja”, naglasila je Mulać-Jagličić. “Osimposlovnih susreta i networkinga, Bisnode kao bonitetna, analitička kuća,pruža podršku u poslovanju bh. biznisa i sa svojim poslovnim rješenjima, prije svega aplikacijama koje omogućavaju uvid u poslovanje kompanija, tako da možete provjeriti one kompanije sa kojima bi ubuduće željeli poslovati u BiH i regiji”, dodala je Mulać-Jagličić.

Kao i uvijek na druženjima Kluba, bilo je i korisno i veselo, a dio učesnica Kluba odlučio je, kao način promocije svojih usluga i proizvoda, da obraduje prisutne, tako su najsretnije dame dobile proizvode PP Malinica pod brendom S Kraljica, usluge studija ljepote Butterfly, frizerskog salon Smile i kaligrafije Merjem Kapetanović, kao i niz poslovnih nagrada: Bisnode platforme Boniteti.com. te mogućnosti promocije na portalu Coolstyle i časopisu Banke&Biznis u BiH, u kojem će imati prilike da čitaocima lifestile portal i časopisa sa dvadesetogodišnjom tradicijom predstave sve prednosti svog biznisa.

Druženja Kluba Visokih peta u BiH su namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju. Stoga, drage dame, javite se i pridružite slijedećem susretu.

Bisnode, analitička bonitetna kuća, koja je prisutna u 18 država Europe, vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija. Od 1989. godine pouzdan je partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Više o nama na www.bisnode.com i www.boniteti.ba /Darija Marković/

Vaš komentar na članak: