Riječi nisu dovoljne da se opiše to mjesto, koliko uzdisaji djece, jednostavno cijeli dan im je bio ispunjen od gledanja životinja zoo, farme, do igre na sportskim terenima, igraonice, hrane u izobilju- voća itd…bilo je predivno.

Menadžment nas je lijepo ugostio i ovim putem se zahvaljujemo gosp.Ameru na gostoprimstvu, kao i našem autoprevpzniku RENT A VITO vlasniku Damiru B. koji je obezbijedio mini bus za naše leptiriće i jako prijatnog vozača Almira, kojeg su djeca prihvatila kao člana naše male družine . Bilo je predivno i mi nastojimo i dalje u svom cilju da djecu vodimo u posjete raznim mjestima naše prelijepe još netaknute prirode, da podstičemo ljubav kod djece prema prirodi i svemu onome što nam je moderno doba oduzelo.

Da prije svega djeca sama razvijaju svoje instinkte okruženi prirodnim ljepotama drveća, povjetarca, cvijeća, leptirića, zvukova ptičica iz obližnjeg šumarka…Iako smo ustanova koja je samofinansirajuća, uz pomoc jako dobre suradnje roditelja, otići ćemo ponovu na izlet u Ajdinoviće”, rekla nam je mr.Sanela Medley.

Vaš komentar na članak: