Danas je bilo veselo i sa mnogo radosti u srednjoj grupi četverogodišnjaka JU Dječije obdanište, a za to su se pobrinuli Minela i Sanjin Bandović. Oni su djeci darivali paketiće, a o tome ovaj bračni par nam kaže:

“Veoma smo zadovoljni radom ove javne ustanove i u ovo vrijeme darivanja smo se sjetili da bi najbolje bilo da djeci darujemo novogodišnje paketiće, pošto nam se to čini najprikladnijim i djeci najdražim poklonima.Ovdje djeca postižu odlične rezultate i želja nam je bila da na ovaj način nagradimo trud i rad zaposlenih Dječijeg obdaništa. To je naša podrška i želja da podržimo rad, da tako bude i u narednom periodu”.

Direktorica Sabina Andalić je iznenađena ovakvom gestom naših sugrađana:

“Zaista je ovo bilo podjednako lijepo iznenađenje za djecu i za nas zaposlenike. Drago nam je da su oni prepoznali kvalitet rada naše ustanove i da su djeci darivala paketiće.U ov0j grupi je i kći porodice Banodović-Merjem, tako da su oni najbolje prepoznali kvalitet rada ustanove.Zahvaljujem se roditeljima naše Merjem i pozivam i ostale roditelje koji su u mogućnosti da obraduju mališane”.

Tako su danas Minela i Sanjin obradovali i čestitali mališanim Novu godinu, sa željom da im donese mnogo radosnih trenutaka, kao što je to bio današnji!/Š.G./

Vaš komentar na članak: