KK Živinice: Saopštenje za ljubitelje košarke

Poštovani ljubitelji košarke, ljubitelji sporta u Živinicama, dragi živiničani. Ovim Vas obavještavamo da će se najavljena utakmica, koja je bila planirana za dan 06.03.2018. godine, a planirana je, osim što je i redovno X kolo A2 lige, biti i u čast Osmana Šehića.

Osman Šehić je rođen 06.03.1996. godine, mladi živinički košarkaš, veliki talenat i sigurno dijamant bosanskohercegovačke košarke, koji nas je nažalost prerano napustio.

Utakmica će se odigrati dana 11.03.2018. godine, nedjelja, u 16.30 sati u Gradskoj dvorani Živinice protiv ekipe KK Bihać iz Bihaća.

U čast mladog košarkaša, reprezentativca Bosne i Hercegovine, velike nade živiničke i bosanskohercegovačke košarke, sportski kolektiv KK Živinice je planirao posjetiti mezar rahmetli Osmana Šehića 11.03.2018.godine u 14.00 sati i odati mu počast, a nakon toga u Gradskoj dvorani prirediti prigodni program.

Istog dana KK Živinice organizuje i humanitarnu akciju za našu sugrađanku Nukić Maidu, koja je teško oboljela. S toga vas naši dragi sugrađani pozivamo, da i ovaj put pokažemo našu humanost, suosjećajnost, da smo jedinstveni, da smo spremni pomoći drugima kad je to najpotrebnije. Želimo Vam svima dobrodošlicu. /UPRAVA KK ŽIVINICE/