Sa iskrenim žaljenjem moramo vam prenijeti informaciju da je koncert Ace Lukasa u okviru turneje „Najveća žurka na Balkanu“, a koji se trebao održati 06.05.2017. godine, u olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch/Zetra u Sarajevu, prolongiran za 16. septembar 2017. godine.

Prvo moramo svima uputi izvinjenje što se nismo ranije kao organizatori ove manifestacije oglasili, ali smo zajedno sa Upravom Zetre tražili najbolji način da prevaziđemo probleme koji su nastali u vezi održavanja ovoga događaja. Sigurnost posjetitelja ove manifestacije svima nam je na prvom mjestu, pa iako je prolongiranje koncerta nama kao organizatorima prouzročilo nepovratnu štetu kako finansijsku tako i u svakom drugom smislu, sve je to nevažno kada je bezbjednost publike koja je trebala prisustvovati tom koncertu u pitanju.

Ulaznice koje ste kupili za ovaj koncert će važiti i za drugi termin, a ukoliko želite možete ih i vratiti na mjestima gdje ste ih i kupili.

Još jednom upućujemo naše iskreno željenje zbog svega što se dogodilo, ali isto tako iskreno se i radujemo skorom druženju sa publikom na „Najvećoj žurci na Balkanu“ 16. septembra 2017 godine u Zetri zajedno sa Acom Lukasom i Folk House Bandom./S poštovanjem SKY Music &Music Edition & IMPIR Komerc/

Vaš komentar na članak: