Nakon deset godina i pjesme „Život moj“, Dragana Mirković i Daniel Đokić riješili su ponovo da udruže snage u pjesmi „Trovanje“. Da su dobro odlučili nakon deset dana od promocije na YouTubu, pokazuje broj pregleda na ovom kanalu. Inače ono što je zanimljivo ovaj duet je u trendovima (ono što se najviše traži) na YouTubu među prvih 10 na cijelom Balkanu.

Inače tekst za ovu pjesmu napisala je Marina Tucaković, muziku i aranžman potpisuje Damir Handanović a video spot Dejan Milićević. Ono što su svi primjetili nakon promocije video spota je to, da je Dragana totalno promjenila svoj stajling i postala je prava vamp dama.

Video spot možete pogledati na ovom linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7EpnAbE6fg

Inače priliku da Draganu Mirković, vidi uživo nakon 17. godina, imaće publika u Tuzli, 12. maja 2017 godine u dvorani Mejdan. Inače kako smo saznali od organizatora, na ovaj koncert stižu i velike organizovane grupe Draganinih fanova i iz drugih gradova BiH, ali i iz susjednih zemalja. Organizator, ekipa IMPIR Komerca ponovo najavljuje istinski spektakl, a kako ide pretprodaja karata izgleda da je „rekord posjećenosti Mejdana“ ponovo ugrožen./H.D./

Karte za ovaj koncert se mogu kupiti u Tuzli, u CD Shopu Sejo&Vili i na sam dan koncerta na biletarnici dvorane.

Vaš komentar na članak: