Koja djevojka će osvojiti titulu Miss televoting BiH 2016 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH saznati ćemo u toku direktnog prijenosa finalnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta na FTV i RTRS, a koji će se održati 09.10.2016 godine u Kongresnoj dvorani Hotela Terme Ilidža u Sarajevu.

Indira Muminović ide u četvrti razred opće Gimnazije u Živinicama i ima 18 godina. Odlična je učenica. Bila je clan Gradskog Mjesovitog hora dugo godina. Bavi se atletikom. Govori engleski jezik.

Ponosni sponzori 21-og izbora Miss BiH za Miss Svijeta su Babyliss I Tehno-Mag. Za estetsku pripremu naših finalistica pobrinula se kompanija Didaco d.o.o. Banja Luka koji su ekskluzivni distributeri brendova „Selective professional“ i „Rimmel“ za BiH. Rimmel London dekorativna kozmetika – 180 godina tradicije. Selective professional talijanski brend za bojenje i njegu kose te njihovi proizvodi za oblikovanje frizura odabir su finalistica Miss BiH za Miss Svijeta kako bi uvijek bili u trendu.

„Ljepota s svrhom“

Kao i svih proteklih godina, izbor promovira mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promovira teme koje su od općeg interesa za cijelo društvo. Ovogodišnja akcija nosi naziv “SPASI JEDAN ŽIVOT – USVOJI”! Pomozimo im! Prekrasni psi koji traže svoj novi dom!”
Natjecanje koje okuplja 165 zemalja svijeta i koje u satelitskom prijenosu izbora “Miss Svijeta” gleda putem svojih tv ekrana blizu 3 milijarde ljudi! Protekle godine, izbor za Miss Svijeta prenosile su cak 373 tv stanice, što ga čini najgledanijim svjetskim projektom.
09.10.2016 godine kada se održava 21-vi izbor Miss BiH za Miss Svijeta u Kongresnoj dvorani Hotela Terme Ilidža će biti noć blještavila i ljepote a naravno prave zvijezde večeri će biti 20 finalistkinja. Broj telefona na koji se može glasati  je:096840817

Vaš komentar na članak: