U periodu od 18. do 21.jula realizovan je Kamp mladih CK Živinice.Tema kampa bila je Spašavanje i orijentacija u prirodi, a isti je održan na lokalitetu Drenik.

Učešće su uzele organizacije: CK Banovići, CK Kalesija, CK Tuzla, CK Srebrenik, CK Gradačac, CK Lukavac, CK Centar, CK Brčko, CK Kiseljak, CK Ilijaš, CK Orašje, CK Gacko, CK Bijeljina, CK Banja Luka, CK Žepče, CK Mostar, CK Osijek, CK Stari grad Beograd, CK Sombor i UG ”IPAK-MGB” Zvornik.

Da mladi CK općine Živinice imaju važnu ulogu u društvenoj zajednici prepoznao je i općinski načelnik Samir Kamenjakovic, te je podržao ovaj projekat, kao i Fondacija tuzlanske zajednice, Crveni križ TK, Dino kafa, pekara Mela, Auto škola Bosna, DD Litvatrans, Bazeni Aqua, mesnica Semić, advokat Ševkija Šehić i PUB 80’s.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svim organizacijama koje su uzele učešće na kampu i svim sponzorima koji su pomogli da se isti i odrzi.

Posebna zahvala ide PD Drenik koje nam je ustupilo prostor i sve svoje resurse, te klub Airsoft Patriot koji je bio zadužen za rekreacione radionice na kampu./Semir Muhić-potpredsjednik mladih CK-a/

Vaš komentar na članak: