Danas sam imala jako neugodnu scenu na parkingu kod Omege u Živinicama, a situacija je bila slijedeca:
Izlazim iz auta, ja i mama smo došle da obavimo nešto u Zivinicama… prilazi prosjak, na izgled zdrav, sposoban 20-30 godišnjak i trazi 1KM! Ja odgovaram da nemam i nastavljam svojim putem, dobacuje ti one meni psovke ( j****m ti mater), okrenem se ja i kažem koliko mogu kulturnije pošto je mama prisutna, “molim, sta si rekao?”

I nastvalja on paljbu približujući mi se (pogrdna imena i psovke) i iz vedra neba udari mi šamar. To je bila tolika brza scena da se ja, iako se približavao nisam imala kad da se odbranim: prilazi moja mama, naravno u majčinskom afektu, i ja njoj govorim samo zovi policiju, policiju…. okrenu se on na spomen policije i odlazi sa parkinga, psujući i policiju.

Naravno, zvala sam policiju sa lica mjesta i nakon 10-tak minuta javljaju mi da dođem do policijske stanice pošto su ga priveli ( ja sam njima u pozivu objasnila šta se desilo). I ajde, ja u stanicu lik sjedi kaže ti on njima -ja sam se branio (molim????) …. kako su mi objasnili u policijskoj stanici taj lik im je poznat…. ok…. neću da tužim, neću mu ja baš ništa, ali ne halalim ni šamar i psovke… al šta da je na mom mjestu bila djevojčica ili nena….. Zato-ČUVAJTE SE!

Ja nisam iz Živinca i samo želim da skrenem pažnju građanima da se paze od ovakvih i njemu sličnih./N.Č./

Vaš komentar na članak: