Pod motom „Razbij monotoniju!” Urban BeaTZ Bar i Vino, sir i čokolada shop, ove subote organizuju prvu u nizu „Noć vina, sira i čokolade”.

Koncept ovog druženja je takav da gosti kupovinom vinske čaše u šanku, ostvaruju pravo da sipaju sebi vino koje žele i koliko žele! Vina će biti postavljena na pultu, te će biti dostupna gostima da sami odaberu i sipaju vino koje žele degustirati/piti. U ponudi će biti crno, crveno i bijelo vino. Pored vina, na pultu će se naći i nekoliko vrsta sira i čokolade koji će upotpuniti doživljaj ispijanja vina, te poslužiti kao svojevrsni aperitiv.

Možda najveća zanimljivost ove noći bit će degustacija kvalitetnog pjenušca PURO, a boca će se otvoriti specijalnom metodom otvaranja čepa u vodi, tj. u posudi sa vodom. Ovaj način otvaranja (kao i posebno čuvanje ovog pjenušca) garantuju očuvanje kvaliteta ovog pića, te će gosti Urban BeaTZ Bara imati priliku probati jedno zaista posebno i ukusno pjenušavo vino. Za degustaciju pjenušca PURO pobrinuo se Vino, sir i čokolada shop.

Ambijent će upotpuniti posebno birana selekcija muzike, od dalmatinskih do španskih šansona…

Za ovu noć nije potrebna nikakva posebna rezervacija, dovoljno je da se uputite na adresu Urban BeaTZ Bara u subotu 28.1.2017. godine./H.Dedić/

Vaš komentar na članak: