Snack Bar Bagueri/ Hotel Tuzla vaš poziva na jedinstveni događaj, spoj najboljih BH vina & najboljeg BH sira …Pozivamo vas na “Veče vinarije Ostojić & Livanjskog (PUĐA) sira”

Subota 07.11. 2015 g. od 20 sati …
Za sve prave poznavaoce, ali i one željne znanja – nudimo vam orginalnu ŽILAVKU & BLATINU iz podruma OSTOJIĆ. Podrum OSTOJIĆ je jedan od najstarijih proizvođača vina u BiH. Prenoseći i usavršavajući znanje o grožđu i vinu s koljena na koljeno, obitelj Ostojić je došla do zavidnog znanja i kvaliteta u izradi vina, tako da danas iz podruma Ostojić izlaze kvalitetne i poznate vrste vina u BiH i cijeloj Europi.

LIVANJSKI (PUĐA) sir
Mljekara »Puđa & Perković« locirana je u mjestu Golinjevo u blizini Livna, grada nadaleko poznatog po svom Livanjskom siru. Mljekara proizvodi vrhunske sireve od planinskog mlijeka, a najpoznatiji proizvodi su Livanjski sir, Livanjac i Trapist. Sirevi se plasiraju na domaćem i regionalnim tržištima.

Sve to ćemo začiniti milozvučnim taktovima odabranih pjesama u izvođenju našeg Ede sa repertoarom spremanim baš za ovu priliku.

ULAZ SLOBODAN

Za više informacija i rezervacije pozovite: 061 089 858
(broj mjesta je ograničen)
Dobro došli!

Vaš komentar na članak: