Udruženja porodica PREC Živinice, poziva Vas na radionicu agroturizma, koja će se održati u srijedu, 23.8.2017.godine sa početkom od 16:00 sati na porodičnom imanju u Svojatu članova PREC-a, Safet Ajiša Čauševic i koji će zajedno sa vama pripremati domaći sok od domaće maline i aronije.

Na radionici moći ćete da praktično vidite i učestvujete u procesu spremanja domaćeg soka, sastojke po količini, proces prerade i pakovanja (pakedžng). Također prisutni će moći degustirati i na poklon dobiti recept i sok od maline i/ili aronije. U agroturizmu veoma je bitno da se klijnetima poslužuju domaći proizvodi iz kućne radinosti, ili da se prodaju, a prije toga se treba znati i zacijeniti, i pakovati praktično i degustirati. Na ovoj radionici, porodica Čaušević će vam pokazati cijeli taj proces. Također pozvani svi oni koji su zainteresovani za članstvo u Udruženju PREC, radionice agroturizma, kao i za učenje i druženje.

Dobro ste došli!
Svi zainteresovani za više informacija i prijavu na radionicu mogu se prijaviti na e-mail: prec.zivinice@gmail.com ili br.telefona: 062/894-781.
Molim Vas potvrdite svoj dolazak. Očekujemo vas!/PREC/

Vaš komentar na članak: