Predstvaljamo Vam: Centar za opštu i hirurgiju debelog crijeva ‘Odobašić’

Tuzla je postala bogatija za još jedan medicinski centar i to onaj koji joj je nedostao. Radi se o centru za opštu i hirurgiju debelog crijeva ‘Odobašić’, koji je smješten u Domu penzionera u Tuzli. Ovo je jedan od najmodernijih i najsavremenijih centara za bolesti debelog crijeva u okruženju.

Direktni „krivac“, koji stoji iz ovoga centra je Prim.dr Amer Odobašić, mr.med.sci., proktolog specijalista opšte i subspecijalista abdominalne hirurgije. On je počeo privatnu praksu još 1998. godine otvaranjem Hirurške ordinacije, kao jedne od prvih privatnih ordinacija na području Tuzlanskog kantona. Takođe Prim. dr Odobašić je učesnik mnogih svjetskih konferencija i kongresa na kojima je bio i predavač te je i član je Evropskog  i Njemačkog udruženja koloproktologa e član i nacionalni delegat Mediteranskog udruzenja koloproktologa.

Danas, prim. dr Odobašić važi za jednog od najvećih stručnjaka u oblasti abdominalne hirurgije, na našem području.

Cilj Centra Odobašić je u nastojanju da svakom pacijentu pomogne obnoviti i održati zdravlje, te na jednom mjestu pružiti vrhunsku medicinsku njegu.

Centar za opštu i hirurgiju debelog crijeva ‘Odobašić’ nalazi se u Domu penzionera u Tuzli, a više informacija o njihovom radu i uslugama možete dobiti na broj 060 33 17 400 te na službenoj Facebook stranici.

DOBRO DOŠLI,

Centar za opštu i hirurgiju debelog crijeva ODOBAŠIĆ!