Robinzon party:Ljeto dobre zabave na Modracu se nastavlja 27.jula

Nakon fenomenalnog ROBINZON BRODOLOMA 10 koji je održan proteklog vikenda i koji je srušio sve rekorde kada je posjećenost u pitanju, nastavlja se ljeto dobre zabave na jezeru Modrac. Slijedeći event koji nam dolazi je tradicionalni ROBINZON PARTY koji ponovo za goste ima pravu DJ poslasticu duo PROK FITCH.

Britanci iz Brigtona, Ben Prok & James Fitch čine jedan od najuzbudljivijih i najpriznatijih DJ dvojaca kada je HOUSE muzika u pitanju. U kratkom vremenskom periodu od stupanja na scenu svojim orginalnim produkcijama došli su do samog vrha svjetske DJ scene. Taj njihov trud je prepoznat i od strane njihovih kolega vrhunskih DJ-a poput Pete Tonga, Nic Fanciulla, Carl Coxa, Joris Voorna, Loco Dice, Joseph Capriati, Hot Since 82, Mark Knighta … koji njihove trake redovno uvrštavaju u svoje setove.

Sve ovo im je donijelo popularnost širom planete, tako da redovno nastupaju na najznačajnijim eventima uključujući i Space Ibiza, Sankeys, Amnesia, Ministry of Sound, Spy Bar Chicago and Ultra Music Festival, EDC, Sunburn, BPM Mexico i Sensation White. Inače Prok & Fitch izdaju za renomirante etikete Suara, Toolroom Records i dr.

Na Robinzon party-ju scenu će dijeliti sa vrhunskom domaćom ekipom predvođenom DJ BORGom, zatim jednim od najcjenjenih klupskih DJ-a u Švicarskoj, a našim redovnim gostom ASSYMom. Tu je i jedan od najboljih party DJ sa ovih prostora STAN TAYLOR te SOULMATE.

Ekipa je spremna, a nadamo se da ćete nam se pridružiti i vi u jednistvenom  nastavku najbolje zabave ovoga ljeta, na Robinzon party-ju, 27.jula 2018 od 21h na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac/Lukavac.

Good Vibes Only J