BH dizajnerka Svjetlana Vuković – Ceca odlučila je svojih 40 godina rada obilježiti na nesvakidašnji način. Odlučila je vratiti vrijeme u prošlost i uplaiti vremensku mašinu!

Do sada smo to mogli gledati samo u filmovima i na momente se emotivno vratiti u prošlost a sada će to sve uživo da dožive svi koji budu posjetili reviju Svjetlane Vuković 12.08. 2017 godine, na velikoj terasi Tržnog Centra u Skojevskoj.

Ceca je oko sebe okupila tim mladih ljudi koji već užurbano rade na svim detaljima ovog skupog projekta. Gradi se i posebna modna pista, no prostor terase teretane ”Feel Good” bit će pretvorena u prošlost.

– Ne želim mnogo da otkrivam, mogu samo da kažem da ću u prvom izlazu revije pokazati haljine iz prošlosti koje sam krojila. Stoga se i sama scenografija postavlja kroz prošlost! Velika mi je čast što ću tu noć ugostiti i manekenke iz cijele bivše Jugoslavije pa ćemo na pisti osim naših domaćih moći vidjeti i djevojke iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije. I oni koji kažu da nikad više neće biti Jugoslavije gadno su se prevarili jer će Jugoslavija oživjeti na sat vremena –rekla nam je Ceca.

Specijalni gost te večeri je muzička zvijezda iz Hrvatske Bonita Kristić. Režiju i scenografiju cijelog projekta radi koreograf Samir Rich uz organizaciju Nedžada Muniševića, a za muzički dio zadužen je popularni DJ Remedy. Vlado Soldo i Haris Karabegović oficialni su fotografi koji će svojim objektivom aparata propratiti svaki detalj. Za šminku su zadužene Margerita Maličbegović i Lejla Softić, a Emin Salamović i Zoran Ćulibrk za frizure djevojaka. Rasvjetu na ovoj reviji neće raditi jedna ekipa nego dvije i to Led Vision i Sar Light koji su definitivno profesionalci svog posla … ZO&EM frizerski salon potrudit će se da sve djevojke izgledaju prelijepo te večeri. Tu su i sponzori i partneri koji su podržali ovu reviju koja će sa sigurnošću izazvati veliku pažnju gledateljstva./H.Dedić/

Vaš komentar na članak: