Tamo-amo po estradi: Tamburaši La Banda i Amar Gile

U Hotelu Tuzla djevojke iz tamburaškog sastava La Banda iz Novog Sada sinoć su održale svoj prvi nastup u BiH.

Zadovoljna lica, gromoglasni aplauzi, horsko pjevanje, ples … potvrda su da su one ovim svojim nastupom osvojile srca Tuzlaka.Za ovaj nastup inače je vladalo ogromno interesovanje, a iz menadžmenta Gradske Kafane najavljuju njihovo ponovno gostovanje u ovom prostoru, koji je za kratko vrijeme svojom jedinstvenom ponudom već postao omiljeno okupljalište u Gradu soli.

Inače pored novog nastupa La Bande u Gradskoj Kafani nas u decembru očekuje par zanimljivih gostovanja, a kao „šlag na tortu“ biće organizovani doček Nove godine sa Elmom Hadžić i Miralemom Šarićem.

Amar Gile sprema veliku feštu u Areni Zenica

Jedan od najpopularnijih pjevača u Bosni i Hercegovini ali i regionu, pobjednik takmičenja Zvezde Granda, Amar Jašarspahić Gile održaće solistički koncert 10.decembra u Areni Zenica.

Poslije hitova „Imam jednu želju“, „Pijano“ i “Apokalipsa” te najave dueta sa Sekom Aleksić, Gile u okviru turneje “Spreman na sve”, priprema pravu koncertnu poslasticu.

– Odavno planiram da napravim veliki koncert u Zenici, a sada je došlo vrijeme da se ta želja i ostvari. Gosti će biti moji prijatelji i drage kolege Aca Lukas, Katarina Grujić, Aleksandra Mladenović, Fatmir Sulejmani, Armin Jusufović, Emelin Fetić … – rekao nam je Gile.

Iz kompanije IMPIR Komerc koja je organizator koncerta najavljuju i posebna dva V.I.P. muzička gosta iznenađena, a za zagrijavanje publike u Areni pobrinuće se jedan od najboljih DJ-a na Balkanu – DJ Đuka.
Ulaznice za ovaj megaspektakl su već u prodaji, a možete ih nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: TC Džananović Zenica – mjenačnica Exlusive, Robna kuća, Biss – tours i Centrotrans te online putem servisa www.kupikartu.ba/H.Dedić/