Danas je ispred Doma kulture u Suhoj održana svečanost U susret proljeću, koju je svojim prisutvom uveličao načelnika općine Živinice Asim Aljić.

Ovaj događaj organizovala je Stranka Demokratske Akcije kako bi se zahvalila građanima Suhe na datom povjerenju na proteklim izborima za načelnika općine Živinice.

„Želim da se zahvalim svim građanima Suhe koji su mi dali podršku na izborima 2012. godine, a evo i ove godine. Suha je jedna od rijetkih mjesnih zajednica koja je 2012. i 2015.godine u glas dala meni podršku kao kandidatu za općinskog načelnika i zaista vam se od srca zahvaljem”, rekao je načelnik Asim Aljić.

Građanima se obratio i Muamer Zukić-poslanik u Skupštini TK , a potom je ovo narodno veselje uljepšao nastup Kulturno-umjetničkog društvo „Epoha“ iz Suhe, te pjevač Enes Pepić.

Odziv građana bio je zadovoljavajući, a osim prigodnog kulturno-zabavnog programa prvi proljetni dan u Suhoj uljepšala je roštiljijada.

„Cilj ove manifestacije je da se napravi jedna tradicija koja bi se ubuduće trebala održavati svake godine“, istakao je Eldin Delić- predsjednik Mjesnog odbora SDA MZ Suha./Mejra Suljić/

Na slici: Obraćanje načelnika Asima Aljića

Vaš komentar na članak: