Još je par dana ostalo do najvećeg muzičkog spektakla koji će se ove godine dogoditi u BiH. Nakon 27 godina, Bijelo dugme ponovo „svira“ u Tuzli, na stadionu Tušanj, 04.jula 2016 godine.

Ko ne poludi taj nije normalan“ simboličan je naziv turneje, kojom Bijelo dugme obilježava 40 godina svog postojanja i rada. Goran, Alen i Tifa uz Orkestar sa sahrane i svadbe, najavljuju fenomenalnu zabavu, još ne viđenu na ovim prostorima i ko ne poludi te noći, on nije …

(pogledajte Brega, Alen i Tifa najavljuju koncert: https://www.youtube.com/watch?v=vTHyirrblbc&feature=youtu.be)

Prema riječima Fikreta Vukalića Fantoma, producenta ovog događaja, interesovanje prelazi sva očekivanja i taj dan u Tuzli se očekuju gosti iz cijeloga regiona, ali i organizovane grupe iz raznih dijelova Evrope. Već ima rezervisanih dolazaka iz Norveške, Švedske, Njemačke, Austrije, Švicarske … sve ovo „miriše“ na spektakl koji ćete imati priliku vidjeti samo jednom u životu, zato nemojte ga propustiti.

Pozivamo vas sve, 04.juna na stadion Tušanj, na najveću zabavu na Balkanu – Bijelo dugme uživo nakon 27 godina ponovo u Tuzli.

Karte možete kupiti online na www.kupikartu.ba i u Tuzli u CD Shopu MIDO a kompletan spisak prodajnih mjesta pogledajte na www.fantom.cc./H.Dedić/

 

Vaš komentar na članak: