Za studente elektrotehnike:Evropsko takmičenje „EESTech Challenge“

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Tuzla (EESTEC LC Tuzla), organizuje lokalnu rundu za evropsko takmičenje „EESTech Challenge“ na temu analize velike količine podataka u kojem učestvuje 23 Fakulteta elektrotehnike iz cijele Evrope.

Učesnici se prijavljuju u grupama od po 3 takmičara i pokazuju svoje vještine u savladavanju projektnog zadatka. Radove će ocijeniti stručni žiri koga čine profesori Fakulteta elektrotehnike . Najbolji tim čeka velika nagrada, a to je finalno takmičenje u Novom Sadu, Srbija, gdje će imati priliku da upoznaju takmičare i studente iz cijele Evrope, nauče mnogo toga novog i naravno uživaju u ljepotama Novog Sada.

Pored takmičenja koje se održava 23.03.2018 (petak) , studenti imaju priliku da prisustvuju i edukacijama koje su bogate kako teoretskim tako i praktičnim radom.

Prijave za samo takmičenje se zatvaraju 15.marta, te pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem google forme: https://goo.gl/Mtj8pM

za više informacija posjetite Facebook stranicu takmičenja :

https://www.facebook.com/eestechchallengetuzla/?ref=aymt_homepage_panel

Generalni sponzor takmičenja je Bicom Systems, srebreni sponzori takmičenja su TX TV d.o.o., Elsta Mosdorfer Bosnia, Marvelsoft, projekat podržali i Leftor d.o.o. i Centar za poslovnu edukaciju.

Za sve potrebne informacije kontaktirajte:

Amila Dervišević

EESTEC LC Tuzla PR team

061/859-267

amila.dervisevic95@gmail.com