Najveće posjete u gradu danas bilježimo u Poslovnom centru firme ZH-ZOLA koja je danas organizuovala za svoje kupce Proljetni Shopping Day. Od ranih jutarnjih sati kupci su dolazili i kupovali robu po znatno nižim cijenama.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić zadovoljan je velikim odzivom kupaca, te je iskoristio priliku da im se zahvali:

“Shopping Day je izuzetno uspješan i želim se zahvaliti kupcima na povjerenju, jer je posjeta i kupovina nadmašila sva očekivanja. U funkciju smo stavili sve kapacitete i od samog jutarnjeg otvaranja pa evo do 14 sati posjete su sve veće, jer svi koji nas posjete mogu naći nešto što im je potrebno. Ovo je velika prilika da se kupuje po sniženim cijenama od 5 do 20 odsto, pa zato svi žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku”.

Danas kupci u Prodajnom centru ZH-ZOLA imaju popust na svih 25 hiljada artikala i sigurno je da mnogi imaju potrebu za kupovinom po sniženim cijenama. Ostatak dana do 19 sati prilka je koju ne treba propustiti. Zato oni koji još nisu posjetili firmu ZH-ZOLA mogu to učiniti, jer-još nije kasno!U nastavku objavljujemo fotose sa današnjeg velikog Proljetnog Shopping Daya./Š.G./

Vaš komentar na članak: