ZH-ZOLA: Svečano otvoren novi Prodajni centar

Danas je na svečan načen otvoren novi Prodajni centar fireme ZH-ZOLA, a čast da presjeku crvenu vrpcu pripala je blizancima Dini i Deniju Zoletić. Prodajni centar je reprezentativan objekat, koji će u značajnoj mjeri proširiti dosadašnju ponudu ove poznate firme, čija je osnovna djelatnost bila trgovina građevinskim i drugim srodnim materijalima.

Direktor ZH-ZOLE Emir Zoletić rekao je, nakon što su vrata Prodajnog centra otvorena oko 10 sati za veliki broj građana i poslovnih partnera:

“Prodajni centar raspolaže sa 2,5 hiljada kvadratnih metara korisnog prostora, gdje se nalazi ponuda od 25 hiljada raznih artikala, od širokog izbora alata, rasvjete, keramičkih pločica i opreme za kupatila, do raznih kućnih potrebština, posuđa, podnih obloga, tepiha, itisona i ostalog što je potrebno svakom domaćinstvu. U okviru Prodajnog centra ima i mjenjačnica, kao i kafe bar, tako da je to potpuni ugođaj i sve što treba da potencijalni kupci nađu na jednom mjestu. Do sada smo imali sve što je potrebno za gradnju stambeno poslovnih objekata, a od danas imamo i sve ono što treba unijeti u već izgrađene objekte”.

Za općinu Živinice ovo je takođe veliki dan, o čemu je načelnik mr.Hasan Muratović rekao:

“Firma ZH-ZOLA je lider u nabavci i trgovini građevinskog materijala, a od danas i mnogo više od toga.To je jedna zdrava domaćinska firma, čiji su vlasnici odlučili da ne izvlače dobit, nego ga ulažu-investiraju u najmoderniji prodajni objekat, kakvog se ne bi zastidio Beč ili Zagreb. S druge strane radi se o firmi izuzetno pozitivnog i uspješnog poslovanja, firmi koja uplaćuje državi sve dažbine i participira u projektima lokalnog razvoja, humanitarnim akcijama i sportskim projektima”.

Brojni posjetioci imali su priliku vidjeti šta sve mogu nabaviti u novom Prodajnom centru u Živinicama, a mnogi su i kupili ono što im je bilo potrebno, tako da je već prvog dana na kasama bilo i čekanja u redovima! Prvog dana popust na kupljenu robi iznosio je 5 odsto! /Š.Gadžo/

Na slici: Dino i Deni svečano otvorili Prodajni centar