Naša renomirana živinička firma Z.H.- Zola doo je nastavali tradiciju druženja sa najmlađim i ove godine.Ekipa našeg portala je prisustvovala ovoj manifestaciji i zabilježila druženje sa Djed Mrazom i našom dragom dječicom.

Iskoristili smo priliku i sa direktorom ZH-Zole,gospodinom Zoletić Emirom porazgovarali o postignutim razultatima u ovoj i planovima za narednu godinu.

„Mi smo i više nego zadovoljni postignutim u ovoj godini,održali smo pozitivni trend rasta prihoda i povećanja tržišnog učešća.To smo postigli zahvaljujući našim vjernim kupcima,jer se držimo filozofije da nam je kupac uvijek na prvom mjestu.Konstantno uložamo u poboljšane usluge i proširenje asortimana kako bi naš kupac bio što zadovoljniji”, rekao je Zoletić.

Potvrde uspješnog rada i poslovanja stigle su ovih dana na adresu renomirane firme ZH-ZOLA, o čemu naš sagovornik kaže:

“Ono što nas posebno raduje je da iz godine u godinu imamo konstantan rast broja kupaca, čime smo ojačali našu lidersku poziciju na Tuzlanskom kantonu.Da to zaista i jesmo prepoznali su drugi i mogu ponosno reći da je ZH-Zola vlasnik priznanja Lider biznisa u uslužnim djelatnostima TK, koje dodjeljuje novina Glas TK u saradnji sa kantonalnom Vladom i da smo izabrani od strane neovisnog žirija koji se vodio relevantnim ekonomskim pokazateljima”.

Firma ne zaboravlja ni najmladje, pa ste u susret Novoj godini ponovo organizovali besplatnu podjelu paketića, a pomažete i razna sportska i kulturna dešavanja u gradu:

“Da smo društveno odgovorni pokazuje i ovo što vidite večeras, bezbroj zadovoljnih lica naše dječice koja uživaju u druženju sa Djed Mrazom i poklonima koje smo im priredili. Napomenuću i to da smo u ovoj godini konstantno pomagali sportska društva, razne infrastrukturne objekte na opštini i Kantonu, razne kulturne manifestacije, a posebno bi istakao projekat kojeg smo završili u martu ove godine- „Renoviranje prijemnog odjela Dječije klinike UKC-a Tuzla“. Iskoristio bih priliku i poželio puno zdravlja, sreće i lijepih trenutaka svim građanima opštine Živinice i Tuzlanskog kantona”, završne su riječi direktora uspješne firme ZH-ZOLA Emira Zoletića.

Uz čestitke i zahvalnost da budemo dio ovog događaja direktoru Zoletiću smo poželjeli sretnu Novu godinu, a građanima Opštine Živinice, Kantona i BiH možemo poželjeti samo više ovakvih kompanija.

Slike govore više od riječi, a na mlađima svijet ostaje.

Vaš komentar na članak: