Izvor Selsebil: uspješno završena humanitarna akcija

Humanitarna akcija za pomoć Bakiru Prcanoviću uspješno je završena.
U proteklih 10 dana prikupljeno je 1508.00 KM za kupovinu elekričnih kolica potvrdili su za portal Živinice.ba organizatori ove akcije.

Ovim putem želimo obavijestiti javnost da je akcija za Bakira Prcanovića uspješno završena. Pokazali ste po ko zna koji put svoju solidarnost kada su u pitanju ovakve i slične akcije! Na Bakirov račun uplaćeno je 1508.00 KM, naveli su organizatori.

Već dugi niz godina Bakira roditelji nosaju na rukama i guraju u kolicima, što iziskuje dosta energije. Bakiru se može pomoći kupovinom električnih kolica, a za šta je dobar dio sredstava ovom akcijom uspješno osiguran.

Što reći nego hvala svim ljudima, hvala u ime Bakira i njegovih roditelja. Bakire, nadamo se da će ti biti olakšana svakodnevnica, želimo ti svu sreću ovoga svijeta, zaključili su iz udurženja Izvor Selsebil, koje je organizator ove akcije.

Također, organizatori ističu da je ova akcija trebala biti internog karaktera, ali nakon dijeljenja i objave akcije u javnosti, osjećali su se dužnima javno objaviti prikupljeni iznos./Nihad Mešić/