PROACTIVE Warm Up, zagrijavanje pred osmu regionalnu edukativnu konferenciju o odnosima s javnošću koju organizuje agencija PRIME COMMUNICATIONS, održat će se 14.03. u Sarajevu i 15.03. u Banjoj Luci.

  Na besplatnom druženju biće predstavljen priručnik „Primjeri dobre prakse odnosa s javnošću 2011“, rezultati istraživanja PR profesije u BiH i jedan primjer iz prakse.

  “PROACTIVE Warm Up koji organizujemo u Sarajevu i Banjoj Luci je prilika za sve PR-ovce i one koji se žele baviti ovom profesijom da čuju zanimljive primjere iz prakse i da se druže i razmjene iskustva sa kolegama iz struke. Prisutni će imati priliku i da osvoje kotizaciju za PROACTIVE koji će se održati od 24. do 26. maja u hotelu Monument na Kozari, ali i druge vrijedne nagrade”, istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorica agencije PRIME Communications.

  Više informacija o besplatnom druženju WARM Up kao i o osmoj konferenciji PROACTIVE svi zainteresovani mogu pronaći na www.proactive.ba ili Facebook stranici www.facebook.com/PRoaktivno/.

L.Brčaninović

Vaš komentar na članak: