Nakon Lino Festa, za koji se već tradicionalno poklanjaju ulaznice za štićenike Doma za nezbrinutu djecu “Egipat” i  Udruženje za potporu osobama sa intelektualnim teškoćama “Oaza”, Podravka i organizator Lino Festa, Udruga Libertas, posjetili su ove ustanove i donirali poklon pakete s Podravkinim proizvodima.

  “Jubilarni 10. Lino Fest je svakako povod da darujemo mališane koji nas već godinama posjećuju i da im i nakon Lino Fest-a priredimo zabavan dan i druženje sa Lino medvjedićem. Već tradicionalno poklanjamo ulaznice štićenicima iz ove dvije ustanove i oni su nam redoviti dragi gosti, a ujedno se  druže sa drugom djecom koja posjećuju ili učestvuju na festivalu dječije pjesme”, istakao je Mario Pejić, autor i scenarist Lino Festivala.

  Goste iz Podravke, djeca su dočekala u dobrom raspoloženju ispunjeno smijehom, te su izrazili zadovoljstvo ovogodišnjim programom i zabavom na Lino Festu. Posebno oduševljenje izazvao je Lino medvjedić.

  “Uključivanjem djece iz “Egipta” i “Oaze” na Lino Fest želja nam je pružiti priliku djeci da se međusobno upoznaju budući da je ova manifestacija, zaista, namijenjena svoj djeci, a 10. rođendan Lino Festa je povod da se i nakon manfestacije taj jubilej proslavi i obilježi. Podravka već tradicionalno podržava Lino Fest želeći na taj način dati svoj doprinos razvoju glazbene kulture u Bosni i Hercegovini tako  da što većem broju djece omogući  kontakt s glazbom kao umjetnosti”, istakla je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Dunja Bošnjak

Vaš komentar na članak: