Vjenčanje je samo jednom u životu i kada se odlučimo na ovaj korak jako je bitno da sve prođe u savršenom redu i da taj dan pretvorimo u bajku koju ćemo pamtiti do kraja života. Zbog ekonomske krize danas je veoma teško odabrati sav glamur koji će krasiti svadbu koja obilježava naše sudbonosno ”DA” i u našoj zemlji rijetko postoji agencija koja organizuje cijelu svadbu.

  Istraživanjem smo saznali da jedna takva agencija nalik onim inostranim postoji u Tuzli i veoma smo impresionirani njihovim radom koji ostvaruju svaki san mladenaca. Ono što nas je još više impresioniralo je to da i nisu u pitanju velika ulaganja da bi Vaša sala izgledala bajkovito.
Prisustvovali smo jednodnevnom uređivanju sale gdje radi tim od pet ljudi, gdje je svaka osoba ima svoj zadatak. Dvije vrijedne djevojke dekorisale su sto za mladence a muški dio tima zadužen je za one zahtjevnije poslove dekorisanja. Primjetili smo da među njima vlada veoma lijepa i opuštena atmosfera ali ono što je najvažnije kada su mladenci došli navečer da provjere ide li sve po planu njihovo oduševljenje ih je oborilo na stolice.

  Prvo smo se ja i evo sad već moj suprug pitali zašto im treba toliko vremena da sve urade, ali smo im vjerovali jer su nam pokazali katalog kako će ukrasiti naš svadbeni salon. Onda smo u dogovoru sa njima odlučili šta sve želimo, iznenadilo nas je da uopšte i ne košta sve toliko puno kako na kraju božanstveno izgleda. Ali kada smo došli da vidimo finalni rad ja sam sjela na stolicu i nisam krila suze radosnice jer sam sigurno jedina mlada koja je imala ovako bajkovitu svadbu – izjvaljuje za naš portal Selma koja je koristila usluge ove agencije.

  Agencija ART Dekor osim što aranžira čitav salon oni za Vas nude i druge pogodnosti, po katalogu možete da se dogovorite sa njima da Vam pomognu i u odabiru sale, muzike, menija, svadbene torte, koktela, ukrasa za svatove, prevoz za mladu, fotografa, kamermana, poklone za goste i sve drugo što požele mladenci.

  Kažu da je najbolja reklama ona ”od usta do usta” i tim ART Decor iz Tuzle već ukrašava salone širom naše zemlje pa i šire, veoma su traženi i uvjek se ranije morate najaviti da rezervišete njihove usluge.

PG Rich

Vaš komentar na članak: