Došao je i mjesec avgust, a to znači da je vrijeme pripremati se za novu školsku godinu. DOO ADEN već je spreman da đacima ponudi veliki izbor školskih sveski i drugog potrebnog materijala, kao olovke, gumice, pribor za geometriju, školske torbe i sl.

Cijene su veoma povoljne, tako da se sveska formata A-5 može kupiti za svega 0,25 KM, a ona duplo veća formata A-4 za 0,55 KM. Bogat je i izbor sveski na čijim koricama su slike poznatih svjetskih klubova, ali i reprezentacije BiH, a mogu se kupiti po cijeni od 1,35 do 2,50 KM.

Veliki izbor je i đačkih torbi po cijeni od 20 do 80 KM. S obzirom na povoljne cijene preporuka je đacima da se na vrijeme obezbjede, pošto su rezerve ograničene.

Podsjećamo na kraju da je DOO ADEN specijalizovana firma trgovinske djeltanosti za pormet roba i usluga u zemlji i inostranstvu. U Robnoj kući ADEN, u Hipermarketu i Salonu namještaja, bijele tehnike i pokućstva nudi se kupcima širok izbor najraznovrsnijih roba od preko hiljadu domaćih i svjetskih proizvođača./Š.G./

Vaš komentar na članak: