Jedna od najstarijih privatnih auto škola u gradu je “STOP”, osnovana 1996.godine. Tokom dugog perioda uspješnog djelovanja vozačku dozvolu steklo je stotine mladih vozača, koji i danas navraćaju u Željezničku ulicu, kraj Autobusne stanice u Živinicama.

Vlasnik Auto škole STOP Ensar Nukić ističe da je tokom dugog perioda djelovanja škola stekla ime koje se poštuje i zato ima sve više kandidata za obuku:

“Auto škola radi po novim standardima, sastavljena je od iskusnih profesionalaca, koji su dugo u struci, veoma profesionalnih i posvećenih poslu, a takodje su predani kandidatima.U moru konkurencije, spremni smo na sve izazove vremena u kojem živimo i trudimo se da budemo u vrhu, a koliko uspjevamo to je na drugima da kažu”.

Mnogo je pogodnosti zbog kojih se budući vozači opredjeljuju na obuku bas u Auto školi Stop, o čemu Nukić kaže:

“U našoj auto školi organizujemo obuku za vozače B i C-1 kategorije, za koje izvodimo teoretski dio u vlastitim učionicama.Bitno je istaći da nudimo zimski popust obuke B i C1 kategorije, uz najpovoljnije cijene u gradu.Imamo posebne popuste za studente i maturante, dok je popust za šehidske porodivce 10 odsto. Želim još reći da je korištenje našeg vozila besplatno prilikom prvog izlaska kandidata na polaganje vozačkog ispita. Osim u Živinicama organizovali smo obuku budućih vozača i u svojoj ispostavi u Kladnju”, kaže nam Ensar Nukić.

Mnogi mladi vozači koji obave obuku u Auto školi Stop još kod prvog izlaska na ispit posreći se i uspiju od prve dobiti vozačku dozvolu. To su nam pričali ovih dana mladi vozači koji su se pripremali za polaganje vozačkih ispita u Auto skoli Stop i od prve dobili vozačke dozvole. Time se pokazuje da tradicija postojanja Auto škole STOP od preko dvije decenije, sigurna su garancija da je uspjeh nakon teoretske i praktične obuke zagarantovan./Š.G./

Vaš komentar na članak: