Prije desetak godina regiju je zahvatila euforija i era smijeha. Na balkansko poluostrvo stigao je pravac stand up komedije. Naši susjedi su zajedno sa Slovencima uhvatili se u kolo i prošli u EU. Šalimo se, nisu zbog stand up komedije, ali su doprinijeli da Hrvati imaju veselije večeri i tako već deset i kusur godina iz noći u noć, baš kako će se veselo i nasmijano družiti sa Tuzlacima u BKC Klubu u subotu 27.januara u 20 sati kroz LAGANI ZAGREBAČKI Stand Up Comedy.

Vidimo se, smijemo se i uživamo u BKC Klubu 27. januara od 20 sati u odlične komičare koji dolaze iz Zagreba.

‘Imenjaci’ Tihomir i Zvonimir su ‘Ubojita kombinacija’ koju je sigurno svatko već ‘čuo’ ili imao priliku susresti u izvjesnim situacijama.

Koriste standup komediju kao odličan ispušni ventil.Dvojica komičara iz Zagreba nakon niza samostalnih nastupa odlučili su napraviti zajednički show pod imenom ‘Ubojita kombinacija’ kako bi na pozornici progovorili o situacijama koje nas sve muče.S takozvanim toaletnim humorom publika sevoli poistovjetiti, iako to nerado priznaje. Ni ostale prostorije u kući nisu im strane.
Čujemo se!

Nakon Laganog zagrebačkog stand upa, u februaru mjesecu BKC Klub nastavlja sa odličnim večerima stand up komedije, a uskoro slijedi i kompletan program za zimsko- proljetni dio stand up sezone u BKC Klubu./JU BKC TK/

Vaš komentar na članak: