Ova, 2016.godina je na isteku, sumiraju se postignuti rezultati i kroje planovi za naredni period. Svi će ocijeniti kakva im je bila ova, sada već stara godina, ali je sigurno da su u Drugoj osnovnoj školi zadovoljni postignutim rezultatima, pa zadovoljno ispraćaju ovu godinu.

Danas je u Drugoj osnonoj školi Živinice održana prigodna svečanost u povodo dolaska Nove godine i Dana dječije radosti. Učenici su se predsatavili roditeljima, svojim vršnjacima i drugim posjetiocima priredbe uspješnim recitacijama, pjesmama, plesovima, folkornim nastupima i igrokazima, a imali su i neobične kostime, posebno ukrasne kape sa novogodišnjim koloritom, koje su sami izrađivali.

Direktorica Druge osnovne škole Besima Jagodić poželjela je sretnu Novu godinu svim učenicima i zaposlenicima škole, kao i građanima.Sutra se završava prvo polugodište,a učenici će i u učionicama proslaviti Dan dječije radosti i Novu godinu.Paketići će biti podijeljeni učenicima prvog i drugog razreda, tako da ih Djed Mraz nije zaboravio ni na isteku ove godine./M.N./

Vaš komentar na članak: