rong>

Za većinu je godišnji odmor već završen i polako se vraćamo ustaljenim životnim navikama. Istraživanja su potvrdila da je jedna od najčešćih životnih navika „pročitatiti par stranica knjige prije spavanja“. Najveća online knjižara o BiH, Knjiga.ba vam donosi listu najtraženijih naslova u proteklom mjesecu…

  1. Pipi duga čarapa
  2. Sevdah
  3. Menschen A2.1 – Kursbuch mit DVD-ROM
  4. Soba za nikoga
  5. Uništi dnevnik
  6. Menschen A2.1 – Arbeitsbuch mit Audio-CD
  7. Djevojčica koja je spasila kralja Švedske
  8. Svetkovina beznačajnog
  9. Mila
  10. Posle tebe

Preporučujemo:

Donna Ares – Soba za nikoga

Autobiografski roman poznate BH estradne umjetnice Donne Ares o njenoj borbi sa opakom bolešću …

Osjećala sam kako mi se ledi ruka od tekućine prve kemoterapije koja je kap po kap satima već curila kroz infuziju u moje vene i obuzimala mi tijelo na neki čudan način sve više. Pokušavala sam naći bolji položaj u krevetu i nisam mogla puno promijeniti šta god napravila. Žuljalo me sve. Krevet je bio neudoban za mršavicu poput mene, ali nije bio problem više ni u krevetu. Žuljale su me vlastite kosti. Nekako sam se smanjila i utonula u plavu bolničku posteljinu iz koje je virila samo desna ruka u kojoj je bila zabodena igla s cjevčicom. Slučajno sam pogledala lijevu i pomislila da mi se smanjila gejša. I zmaj mi se smanjio! Sve su se tetovaže nekako smanjile i pomjerile sa svog mjesta mršavosti.

Keri Smit – Uništi dnevnik

Sigurno ste nekad poželjeli da vodite dnevnik, ali vam jednostavno nije išlo to redovno ispunjavanje stranica? Sad je pred vama nestvarno zabavan način da zabilježite svakodnevicu – svaka stranica ove originalne knjige daje vam ideje kako je najljepše možete uništiti. Da, uništiti. Uživajte u najkreativnijem haosu ikada!

Za više interesantnih naslova posjetite našu internet prodavnicu na adresi – knjiga.ba

 

 

Vaš komentar na članak: