Knjiga.ba: Nove knjige tri sjajne spisateljice

Predstavljamo vam nove naslove u našoj ponudi, a ovaj put smo odabrali tri knjige koje su napisale tri sjajne spisateljice …

Vesna Dedić – Nikad nisam

„Nikad nisam“ je jedanaesti roman Vesne Dedić, u kojem četiri lijepe, zanosne, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene nastoje da im budućnost umjesto prošlosti bude ljepši dio života. Zašto ženu, i kada sve ukazuje da je On pogrešan, baš to uzbuđuje?

„Nikad nisam“ je gotovo filmska ljubavna priča koja se dešava u Beogradu, Pržnom, Budvi i Rimu od 2002. do 2019, ali i hronika tog vremena kroz koju promiče lepeza likova, od studenata i profesora, sudija i pilota do kriminalaca i elitnih prostitutki.

Jelena Pantić – Kad porastem biću Ja

Kroz priče iz svakodnevice, saznaćete kako u praksi izgleda voljeti sebe, zauzimati se za sebe, živjeti svoju istinu, njegovati lijepe odnose sa ljudima, radovati se životu….ukratko- istinski živjeti.
Iz priče u priču, nježno i strpljivo će vas podsjećati da budete dobri prema sebi.
Da je u redu da Vi budete baš Vi.
Da ste važni.
Ova knjiga je namijenjena svim nježnim, ranjivim dušama, koje čeznu za više topline, hrabrosti i razigranosti u svojoj svakodnevici.

Amela Isanović – Pamti stope

Riječ je o zbirci priča čija tematika prati opstojnost države Bosne i Hercegovine, kroz njenu hiljadugodišnju povijest. Autorica je odabrala značajne ličnosti u povijesti Bosne i Hercegovine, da bi, prikazujući njihov život, ispisala izvrsne priče, kojima čitaocu približava poimanje vlastitoga trajanja na ovome prostoru.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba