Za večeras u 20 sati zakazana je promocija knjige “Država Bosna i Hercegovina u fokusu”, autora prof.dr. Denisa Bećirovića.Promocija će se održati u BKC Živinice, a kao promotori knjige govorit će Jasmin Imamović, Hasan Muratović, Saša Magazinović, Nerkez Arifhodžić, Ferid Buljubašić, Hadžem Hajdarević, Mustafa Polutak i doc.dr. Benjamin Londrc.

Knjiga dr.Denisa Bećirovića “Država Bosna i Hercegovina u fokusu” jasno pokazuje državnički karakter ukupne djelatnosti autora i svjedok je iscrpnog, ustrajnog i dosljednog zalaganja Denisa Bećirovića za očuvanje cjelovitosti i samostalnosti BiH, kao i za njenu demokratizaciju i ostvarenje ravnopravnostih svih njenih građana.

Denis Bećirović nedvosmisleno govori da svim javnim dužnosnicima mora biti čast da služe BiH, jednoj od najstarijih država u Europi, državi koja je još na zasjedanjima ZAVNOBIH-a, kao temeljni princip, odredila potpunu jednakost svih građana pred zakonom.

S obzirom na aktuelnost i značaj knjige, kao i učešće eminentnih promotora, interesovanje za večerašnji događaj među građanima Živinica je veliko!

Vaš komentar na članak: