MIS BiH: Glasajte- Elvedina Hodžić -broj 9.

Počinje glasanje za Miss Interneta Bosne i Hercegovine 2019. Budite i Vi jedan od članova žirija koji će odlučiti koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu. Djevojka koja bude imala najviše “lajkova” na svojoj slici će ponijeti ovu laskavu titulu. Važno: Da bi Vaš “LIKE” bio važeći, potrebno je da takođe “LIKE” FB stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i Modna Agencija Abc Models.

Elvedina Hodžić iz Živinica je pod rednim brojem 9, a o utiscima s priprema za izbor najljepše djevojke BiH kaže:

“Pozitivni utisci sa priprema za Miss BiH se nižu jedan za drugim. Pokušavam biti što aktivnija i ažurnija. Od fotografisanja, treninga, zdrave ishrane, komunikacije sa ostalim djevojkama i onima od kojih učimo sve što nam je potrebno, vjerujem da će ovo iskustvo biti korisno i nezaboravno ! Uz podršku roditelja, momka, prijatelja i svih poznanika, samopouzdanje raste sve više i više.

Nadam se da ću uspjeti ostvariti svoj cilj, i izgraditi budućnost o kakvoj sanjam. Važno je učestvovati, i ponosna sam na svoj uspjeh, i nastavljam se truditi !” -Kaže Živiničanka Elvedina Hodžić.

Miss Televoting BiH 2019 – I VI ODLUČUJETE!

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme, krenulo je i glasanje za Miss Televoting BiH. Svaka od djevojaka ima i svoj broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje od 01 do 22. Brojevi za glasanje su otvoreni sve do kraja finalnog izbora Miss BiH 13.10. u direktnom TV prijenosu na FTV. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva direktno ulazi u finale top 12 finalistica i osvaja lentu Miss Televoting BiH 2019.

Sretno svim finalisticama!

Redni broj Elvedine Hodžić je 9.
A Broj za televoting je 096 840 809