Nema puno pozorišnih predstava koje su na prvu osvojile simpatije publike i kritike kao što je to uspjelo ekipi predstave HOTLINE.

Junaci ove komedije na šarmantan način dočaravaju vječite probleme, kako muško ženskih, tako i odnose između dva muškarca. Zaplet nastaje kada se jednom od junaka ove komedije umjesto naručene djevojke iz agencije za poslovnu pratnju, greškom pojavljuje muškarac.

Predstava u kojoj igraju dokazana imena srbijanskog glumišta Mirka Vasiljević, Nemanja Janjić i Igor Damjanović u kratkom vremenskom roku od premijere uspjela je oboriti sve rekorde gledanosti u cijelom regionu.

Čitajući komentare posjetilaca lako je otkriti i razlog zašto je to tako. Izdvajamo samo neke od njih …

– Perfekcija, valjali smo se od smijeha moja djevojka i ja. Bravo za ekipu (Boris)

– Gledao sam predpremijerno izvođenje ove predstave i od srca se smijao svo vrijeme. Stvarno svaka čast glumcima kako su iznijeli komad i bili zanimljivi toliko da je prepuna sala vrištala od smijeha cijelu predstavu. Preporučujem svim,a a ja ću svakako opet ići ili na premijeru ili prvu reprizu. (Mikica)

– Predstava je fenomenalna! Ne pamtim da sam bila skoro na nekoj predstavi gdje je sala bila ispunjena do posljednjeg mjesta i gdje se publika toliko odvaljuje od smijeha.Glumci to rade s lakoćom i meni je baš bilo smiješno. (Mica)

Priliku da uživaju u ovoj fantastičnoj komediji imaće i Tuzlaci i to 28.januara 2017 godine od 20 sati u BKC-u.

Ulaznice po cijeni od 15KM (I-X red) i 10KM(XI – XXVI red) možete kupiti svakoga dana na biletarnici BKC-a Tuzla i u CD Shopu Sejo&Vili.

I mala napomena – ova predstava ima oznaku RODITELJSKA PAŽNJA (RP+14) i ne preporučuje se gledaocima mlađim od 14 godina

Link video najave…

https://www.youtube.com/watch?v=f70ni9fw1ww&feature=youtu.be

 

 

Vaš komentar na članak: