PPU Mery Isabel: Novogodišnja čestitka

Prvo privatno dječije obdanište Mery Isabel postiglo je ove godine zapažene rezultate, tako da su svi postavljeni zadaci uspješno realizovani. Osoblje ove ustanove vrijedno radi pa ni uspjesi ne izostaju, a to najbolje zna osnivač prvog privatnog obdaništa u našem gradu Sanela B.Medley:

“I ove godine kao i svake godine mi se trudimo da zadovoljim najviše svjetske standarde što se tiče djelatnosti kojom se bavimo, a to je odgojna skupina od najmlađih do školaraca, tako i ove godine svojim roditeljima poklanjamo kalendar, a za naše članove jaslica: pčelice i vrtićke grupe Braco i Seka, i školske grupe Drugari poklanjamo Lunch Bag torbu za užinu sa našim logom.

U suradnji s roditeljima obezbjeđeni su paketići koje je Djed Mraz donio mališanima i ovim putem im se zahvaljujemo za podršku i suradnju.

Našu Zimsku čaroliju uskoro ćemo imati i na dvd-u koji će bit dostupan roditeljima i javnosti na nekoj od medijskih kuća. Za ovu priliku izdvajamo samo par fotografija iz čarobne zimske škrinje, gdje se vidi kako je izgledala naša Zimska čarolija”, rekla nam je je Sanela B. Medley./Š.G./