“Kažu da majka bezuslovno voli i da se uvijek moli za nas, znamo da je istina da nije bajka. Zato smo srećni što nam je u gostima bila majka”.

Na Dan majki pozvali smo u goste majku naše pčelice dr.Dževidu Kamanjašević, da se družimo. Svaka majka ima svoju profesiju, ulogu kako u životu, tako i u društvu koje nas okružuje, ali i u životu svakog djeteta.

U Vrtiću, u mlađoj grupi, pčelice su imale priliku da upoznaju prvo jednu tetu -našu gošću, pa tek onda mamu od naše pčelice i na kraju tetu doktoricu. Nekada nismo ni svjesni koliko samo uloga u životu imamo. Mjesečna tema u vrtiću jeste: Stari zanati i profesije ljudi u našoj bližoj i daljoj okolini.

Naša majka po svemu danas viđenom je zaista jedan vrstan pedagog, što je jako bitno za svakog čovjeka, bez obzira čime se bavio. Sam način pristupa djetetu je očaravajući. Fotografije će Vam dragi naši prijatelji reći i više od riječi.

Mama Dževida okupila je sve naše pčelice u krug oko sebe i zadobila njihovu pažnju, te male okice pomno su pratile našu gošću, što je bio prvi korak do njihovih malih iskrenih srca./Mr.Sanela B.Medley/

Vaš komentar na članak: